Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων (Κ.Ο.ΔΗ.Π.)

Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου

Τρίτη, 08 11th

Last updateΤετ, 22 Ιουλ 2020 12pm

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ 2020-2021

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ (κατεβάστε το αρχείο pdf)

Περίοδος ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων Έληξε

 Προσωρινά αποτελέσματα :13/8/2020

Περίοδος ηλεκτρονικών ενστάσεων :14/8/2020 - 18/8/2020 (ώρα: 16.00)

 Οριστικά αποτελέσματα : 20/8/2020

 

Αποστολή voucher μέσω email για δήλωση δομής : 20/8/2020 - 25/8/2020

Μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, οι ωφελούμενες μητέρες προκειμένου να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Βρεφονηπιακό ή Παιδικό Σταθμό ή ΚΔΑΠ ή ΚΔΑΠ ΜΕΑ που επιθυμούν, θα πρέπει να αποστείλουν το voucher που κατέχουν αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά  έως και 25/8/2020 στο αντίστοιχο email :

Για Βρεφονηπιακό ή Παιδικό Σταθμό Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (αναφέροντας τον Βρεφονηπιακό ή Παιδικό Σταθμό της προτίμησης τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας)

Για το ΚΔΑΠ Αρκτικού Διαμερίσματος :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (αναφέροντας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας)

Για το ΚΔΑΠ Δροσιάς Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (αναφέροντας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας)

Για το ΚΔΑΠ Νοτίου Διαμερίσματος :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (αναφέροντας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας)

Για το ΚΔΑΠ Βραχναιίκων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (αναφέροντας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας)

Για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Αμπετ Χασμάν Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   (αναφέροντας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας)

Για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Κομαιθώ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (αναφέροντας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας)

 Σημείωση

Στις δομές που τα vouchers θα είναι λιγότερα από τις διαθέσιμες θέσεις ΕΣΠΑ θα ικανοποιηθούν όλες οι εγγραφές.

Στις δομές που τα vouchers θα είναι περισσότερα από τις διαθέσιμες θέσεις ΕΣΠΑ θα γίνει μοριοδότηση, βάσει των μορίων που θα αναρτήσει η ΕΕΤΑΑ στους οριστικούς πίνακες αποτελεσμάτων.

 

(ΠΡΟΣΟΧΗ: η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει στην αντίστοιχη δομή που θα εγγραφεί το βρέφος/νήπιο/παιδί)

Από Τρίτη 1.9.2020 έως Παρασκευή 4.9.2020

Τέλος σημειώνουμε ότι σε κάθε περίπτωση ικανοποιούνται εγγραφές καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

 

 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΕΣΠΑ 2019-2020

Ανακοίνωση για τις ωφελούμενες μητέρες ΕΣΠΑ 2019-2020

Μετά τη λήξη του φετινού προγράμματος ΕΣΠΑ (απο 1/8/2020) θα ανοίξει στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ η εφαρμογή για το Ερωτηματολόγιο Εξόδου 2019-2020. 

Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν υπογράψει, είναι υποχρέωση των ωφελούμενων μητέρων να το υποβάλουν

Για να μεταφερθείτε στην εφαρμογή πατήστε εδώ

Για οδηγίες συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου πατήστε εδώ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

epidomagennisislogo

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΣΥΣΣΙΤΙΑ

202004070740528593 1200x600

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ

epidoma stegashs 14 3 2019 1

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΕΑ

epidoma kea 1

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

dekatiano

(Έληξε) - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΩΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΔΗΠ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΟΧ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΩΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΔΗΠ

Ανακοίνωση :         κατεβάστε εδώ

Έντυπο αίτησης :   κατεβάστε εδώ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και χωρίς τη δυνατότητα απαντήσεων σε πιθανά ερωτήματα.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από την Τρίτη 7/04/2020 – ώρα 7.00 πμ έως την Πέμπτη 9/04/2020 – ώρα 10.00 πμ

Αιτήσεις πριν από την Τρίτη 7/04/2020 – ώρα 7.00 πμ και μετά την Πέμπτη 9/04/2020 – ώρα 10.00 πμ θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα γίνονται δεκτές. Αυτό θα προκύπτει από την ημερομηνία και ώρα αναφοράς αποστολής των, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail).

Ενστάσεις επί των αποτελεσμάτων δεν θα γίνουν δεκτές.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική (Έληξε) - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΩΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΔΗΠ