Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων (Κ.Ο.ΔΗ.Π.)

Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου

Τρίτη, 07 23rd

Last updateΤετ, 17 Ιουλ 2019 1pm

Ανακοίνωση για 5ο θερινό ΚΔΑΠ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Γονείς

Στην προσπάθεια μας, να είμαστε συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους και να μεριμνούμε για την ικανοποίηση τους, σας ανακοινώνουμε τη συνέχεια της λειτουργίας της ημερήσιας παιδικής κατασκήνωσης παιδιών.   

Το πρόγραμμα θα εκπονηθεί από 21/6/2016 έως 12/8/2016 και θα το παρακολουθούν παιδιά ηλικίας 9–14 χρονών, από 7:30 πμ έως 15:30 μμ.

 

Η επιλογή των παιδιών θα γίνει βάσει των κριτηρίων, τα οποία έχουν ορισθεί με την υπ΄αριθμ. 30 Απόφαση της 3ης /10-2-2016 Συνεδρίασης του Δ.Σ., με προτεραιότητα τα παιδιά των ευπαθών κοινωνικών ομάδων  ( παιδιά ανέργων, παιδιά οικογενειών με χαμηλό εισόδημα κλπ). 

 Η μεταφορά των παιδιών θα γίνεται με μισθωμένα από την υπηρεσία μας λεωφορεία από σταθμούς συγκέντρωσης πλησίον της διεύθυνσης κατοικίας τους. Η ημερήσια απασχόληση θα περιλαμβάνει, πλήρη διατροφή και  δραστηριότητες για δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών με την ανάπτυξη ατομικής και ομαδικής δραστηριότητας, υλοποίηση δράσεων έκφρασης, ψυχαγωγίας, κοινωνικών δεξιοτήτων, ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης σε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.

Οι αιτήσεις συμμετοχής, θα διατίθενται και θα κατατίθενται μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  στα γραφεία του ΚΟΔΗΠ Γούναρη 76 στο Πρωτόκολλο από 9/5/2016 έως 27/5/2016.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2610-390971. Για τα έντυπα ανατρέξτε στα επισυναπτόμενα αρχεία.

 

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΔΗΠ

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Ανακοινώσεις Ανακοίνωση για 5ο θερινό ΚΔΑΠ